FAQ
I denne FAQ har vi besvaret alle dine spørgsmål vedr. køb af en madras!
 • 1. Hvilken madras er den bedste?

  Alle har forskellige præferencer og krav; Nogle foretrækker måske en blødere madras, andre kan lide af smerter i ryggen eller nakke. Efterosm komfort er et vågent og subjektivt koncept, har mange uafhængige testorganisationer testet forskellige madrasser og senge, idet der tages hensyn til forskellige aspekter. Ofte er deres resultater en uvurderlig ressource, når man køber en madras. Vores sammenligning og anmeldelser af Top 5 madrasser vil også give dig de oplysninger, du har brug for at gøre dit valg. Du kan se hvilke madrasser vi har sammaenlignet her!

 • 2. Hvor længe varer madrassen?

  En seng og madras er nok de mest brugte møbler i dit hus, så det vil selvfølgelig ikke vare evigt. Over tid kan madrassen begynde at synke og miste sin fasthed. De fleste madrasser har tendens til at vare ca. 10 år før de viser tegn på slid. Men de fleste madrashandlere anbefaler at du bytter madrasser hvert otte år. De fleste af os sveder om natten, fugtigheden fra de hudceller, vi taber, akkumuleres i bunden af sengen og skaber et vækststed for støv og bakterier. Så mens en madras kan vare i 10 år, er det bedst af hygiejniske grunde at erstatte det efter otte år!

 • 3. Hvordan ved jeg, hvornår jeg har brug for en ny madras?

  Din krop vil lade dig vide! Hvis en madras er træt, vil du sandsynligvis lide smerter i ryggen eller nakke, da madrassen ikke længere vil kunne tilbyde den nødvendige støtte. Du kan vågne op og føle dig træt og uvel. Selvom du ikke mærker nogen ændringer i din søvnkvalitet, vil du sandsynligvis begynde at føle fjederne gennem overfladen af din madras. Hvis du har haft din madras i et stykke tid, kan du også inspicere det for fornærmelser – et sikkert tegn på slid.

 • 4. Hvor meget skal jeg bruge på en madras?

  Vi bruger meget tid i sengen, så madrassen skal selvfølgelig koste mere end din sofa. Men fordi der er så mange billige madrasser på markedet, mange kamp for at retfærdiggøre at bruge penge, når man vælger en madras. De fleste raske mennesker er ikke nødvendigvis den dyreste madras, men det skal ses som en investering – for dit helbred. En god madras giver dig ikke kun mulighed for at sove godt hver nat, men også for at forhindre smerte og smerte i det lange løb. Derfor bør du vælge en madras, der bruger materialer af god kvalitet, tilbyder en lang garanti og passer til din sovende stilling og kropstype. En god madras koster normalt mellem 4000 og 7000 kroner.

   

 • 5. Hvordan ved jeg, om en madras er rigtig for mig?

  Besøg test sider! Madrass anmeldelser skal hjælpe dig med at træffe din første beslutning. Men den eneste måde at virkelig vide, om en madras passer dig, er at teste den. Heldigvis tilbyder mange madrasforhandlere 100 natters prøvesøvn. Hvis madrassen ikke er til dig, kan du nemt returnere den.

  Du kan se nogle af de forskellige madrasser her!

   

 • 6. Skal en madras være fast eller blød?

  Hvilken madrasstyrke er den rette for dig, afhænger af din kropstype, søvntype og personlige præferencer. Nogle mennesker foretrækker at sove på en blødere overflade, mens andre vil have brug for støtte. En medium madras kan forhindre rygsmerter og smerter. Generelt kan en madrass, der er for fast, forhindre blodcirkulation, mens en blød madras ikke understøtter hoft og skulderområdet tilstrækkeligt. De fleste mennesker klarer sig godt med en madras, der beskrives som medium.

 • 7. Hvordan holder jeg min madras ren?

  I løbet af natten sveder og slipper vi mange hudceller. Disse samles i bunden af sengen for at danne støvmider og andre bakterier. Så det er yderst vigtigt at holde din madras ren. Udskift strøelse regelmæssigt, luft sengen ofte og fjern pletter hurtigt. Det skal hjælpe med at holde din madras ren og begrænse mængden af støvmider i din madras. Nogle madrasforhandlere sælger også madrasser, der beskytter madrassen mod overskydende fugt og pletter, fjernes let og vaskes.

  Vælg den bedste madras: Ved at se på vores Top 5 Madras Sammenligning og dybdegående anmeldelser samt tjekke de tests, der udføres af uafhængige testbureauer som Testfakta. Så skal du finde en madras meget lettere. Du vil kunne bestemme hvilken madras der passer til dine behov og opfylder alle dine krav.

  Test madrassen Hvis du har valgt at købe en madras online, skal du ikke glemme, at de fleste virksomheder vil tilbyde dig en 100-dages prøveperiode. Mens de fleste butikker kun tillader dig at lægge på deres madrasser i kort tid. Det er ikke nok til at få en fornemmelse for madrassen og at afgøre, om det er den rigtige madras til dig. Det er derfor nemt at købe madrasser online. Du kan prøve madrassen i dit eget hjem, og hvis det ikke passer til dine behov, kan du simpelthen returnere det, uden risiko.

[{"id":"wp_staticize_emoji","priority":10,"function":"wp_staticize_emoji","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/formatting.php","line":5874},{"id":"_oembed_filter_feed_content","priority":10,"function":"_oembed_filter_feed_content","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/embed.php","line":1094},{"id":"0000000018eb787f0000000042bf6b2dembed_rssfooter","priority":10,"function":["Yoast\\WP\\SEO\\Integrations\\Front_End\\RSS_Footer_Embed","embed_rssfooter"],"accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-content\/plugins\/wordpress-seo\/src\/integrations\/front-end\/rss-footer-embed.php","line":60}]