Madras sammenligning

At købe en ny madras er aldrig let. Vi har sammenlignet 5 madrasser for at hjælpe dig med at finde den rigtige madras, der passer til dig. Se vores sammenligning nedenfor og se hvilken madras passer dig bedst.

Kriterier Emma madras Tempur madras Jysk Wellpur madras Auping madras Ikea Morgedal madras
JANURADSALG! Op til 55%
Få 5% ekstra rabat med koden TOP5
Til hjemmesiden Læs anmeldelser
Læs mere Læs anmeldelser Læs mere Læs anmeldelser Læs mere Læs anmeldelser Læs mere Læs anmeldelser
Madras model          
Bedømmelse fra Top5 9,6/10 8,7/10 8,5/10 8,3/10 7,4/10
Pris (90x200) 4.499 kr. 15.999,99 Kr. 4,999 kr. 6.995 kr. 1,399 kr.
Type komfort Medium fast Medium fast Medium fast Medium fast Fast
Indeholder ikke kemikalier          
Miljømærker - - - -
Holdbarhedsgaranti          
Gratis levering og retur - - - -

At vælge madras

Alle ved, hvor svært det er at købe madrasser. Vi har samlet en top 5 liste over nogle af de bedste madrasser på markedet for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Forhåbentlig kan vores madras sammenligning gøre det nemmere at finde den rigtige madras for dig. Hvis du stadigvæk er usikker på at købe din madras online, skal du ikke tøve med at besøge forhandlernes hjemmeside eller kontakte deres kundeservice for at få besvaret dine spørgsmål.

Køb din madras online

At købe en madras online er meget nemt. Du placerer ikke blot din bestilling fra dit eget hjem, men mange madrasforhandlere tilbyder også gratis forsendelse og retur. En anden fordel ved at købe din madras online er, at mange madrasfirmaer giver dig mulighed for at prøve madrassen i 100 nætter uden risiko. Hvis du ikke kan lide din madras, kan du kun sende den tilbage! Hvis du køber en madras i butikken, kan du ikke vide præcist, hvordan følelsen er, efter kun 10 minutter. Da din krop har brug for et stykke tid til at tilpasse sig en ny madras, bør du prøve den i mindst 5-6 uger før du beslutter dig for en madras.

:wq