Auping madras

Auping har eksisteret siden 1888 og sælger madrasser i det højere prissegment. Du kan købe Auping madrasserne online eller fysiske i butikker hos en af de mange forhandlere i Danmark. Auping madrasserne findes i mange forskellige versioner: fra blød til ekstra fast, med latex eller med memory foam, med mærkerne Adagio, Maestro, Vivo, Cresto eller Inizio. Prisniveauet på Auping madrasser er lidt over gennemsnittet afhængigt af modellen.

Billedresultat for auping adagio

Konstruktion

Auping har i alt fem madrasser i sortimentet i forskellige versioner. Sammenligning af madrasserne er ikke gjort i en samlet vudering, fordi madrasserne også kan variere i hårdhed. Dette inkluderer Auping madrassen Adagio. Dette er topmodel af Auping. Madrassens betræk, som madrassen har, kan vælges ved køb, er også vaskbare. Ud over madrasser har Auping også sengetøj, sengebunde og tilbehør i området. Som madrasserne har disse produkter Auping-kvaliteten.

Komfort

Med en tykkelse på 20 cm og takket være de 5 zoner giver madrassen ekstra komfort. Disse zoner er designet til at give komfort for alle dele af kroppen. Zonerne er opdelt i: hoved, skuldre, nedre ryg, hofter og ben. Auping madrassen er lag for lag bygget af pocketfjedre, hvilket giver den rigtige støtte. Adagio madrassen har også et komfort lag af latex, udover komfort det giver ventilation og sikrer, at madrassen er blød.

Kundeservice

Auping madrassen kan ombyttes inden for 90 dage. Det er kun muligt at bytte madrassen til en madras med anden fasthed, ikke til en anden madrastype. Auping tilbyder en 5 års garanti på sine Vivo madrasser. Du kan købe Auping madrasserne hos udvalgte sengeforretninger.

Bedømmelse

Auping er et mærke med status og kvalitet, og du betaler for det. Prisen er en ulempe: at købe en Auping madras betyder at betale betragteligt mere end for tilsvarende kvalitetsmadrasser. Auping madrassen fås i mange forskellige versioner, fra blød til ekstra hård og er også tilgængelig i flere længder.

Til Top5 hjemmesiden

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

🏆 Bedste madrasser Top5 | Find den bedste madras! 🥇
Average rating:  
 0 reviews
8,3 God madras

God madras