Auping madras

Auping har eksisteret siden 1888 og sælger madrasser i den højere prisklasse. Du kan købe Auping madrasserne online eller fysiske i butikker hos en af de mange forhandlere i Danmark. Auping madrasserne findes i mange forskellige versioner: fra blød til ekstra fast, med latex eller med memory skum, i mærkerne Adagio, Maestro, Vivo, Cresto eller Inizio. Prisniveauet på Auping madrasser er lidt over gennemsnittet afhængigt af modellen.

Billedresultat for auping adagio

Konstruktion

Auping har i alt fem madrasser i sortimentet i forskellige variationer. Sammenligning af madrasserne er ikke sketi en samlet vudering, fordi madrasserne også kan variere i hårdhed. Dette inkluderer Auping madrassen Adagio. Dette er topmodellen fra Auping. Betrækket, som madrassen har, kan vælges til ved køb, er vaskbare. Ud over madrasser har Auping også sengetøj, sengebunde og tilbehør i området. Som madrasserne har disse produkter kvaliteten vi kender fra Auping.

Komfort

Med en tykkelse på 20 cm og takket være de 5 zoner giver madrassen ekstra komfort. Disse zoner er designet til at give komfort for alle dele af kroppen. Zonerne er opdelt i: hoved, skuldre, nedre ryg, hofter og ben. Auping madrassen er lag for lag bygget af lommefjedre, hvilket giver den rigtige støtte. Adagio madrassen har også et komfort lag af latex, udover komfort det giver ventilation og sikrer, at madrassen er blød.

Kundeservice

Auping madrassen kan ombyttes inden for 90 dage. Det er kun muligt at bytte madrassen til en madras med anden fasthed, ikke til en anden madrastype. Auping tilbyder en 5 års garanti på sine Vivo madrasser. Du kan købe Auping madrasserne hos udvalgte sengeforretninger.

Bedømmelse

Auping er et mærke med status og kvalitet, og du betaler for det. Prisen er en ulempe: at købe en Auping madras betyder at man skal betale betragteligt mere end for tilsvarende kvalitetsmadrasser. Auping madrassen fås i mange forskellige versioner, fra blød til ekstra hård og er også tilgængelig i flere længder.

Til Top5 hjemmesiden

8,3 God madras

God madras