Auping Seng

  • Velkendt mærke
  • Stort sortiment
  • Kan købes online og i butik

Senge fra Auping

I gennemsnittet sover voksne mennesker 7,5 time hver nat. Derfor er det også vigtigt at det vi sover på har den rigtige støtte. Auping har produceret senge og madrasser i mere end 130 år og har et stærkt fokus på design, kvalitet og komfort. Derfor ved de hvad de laver og har derudover et stort sortiment af både senge og madrasser.

Kontinentalsenge fra Auping

De tilbyder mange forskellige senge, men deres Original Box seng er deres mest populære kontinentalseng i deres sortiment. En Auping Original Box har et flot finish med standardben hvorpå du kan ligge lige den Auping madras som du ønsker. Sengebunden på Auping Original Box har livstidsgaranti samtidig med at den giver god ventilation og har mere end 10.000 støttepunkter, så du kan få den rigtige støtte til kroppen.

Auping Kontinentalseng giver anstændig komfort. Som lovet følger madrassen kroppens bevægelser, og den trækker vejret for at holde dig kølig. Men desværre for nogle af vores lettere testpersoner var kontinentalsengen lidt for hård for dem. Taget i betragtning hvor høj prisen er, er der andre bedre muligheder, der tilbyder den samme kvalitet til en lavere pris. Med Auping betaler du mere for sengens stil end kvaliteten, og derfor får Auping en samlet vurdering på 6.9!

 

Madrassen

Når du vælger en Auping Original Box seng, får du en god base til dine Auping madrasser. Auping har forskellige typer af madrasser (Cresto, Maestro og Vivo), som alle har hver deres spidskompetence. Tilfælles for dem alle er dog at madrasserne består af 5 komfortzoner, som hjælper med støtte igennem natten.

Topmadras

Desværre kommer sengen ikke med en topmadras.

Sengerammen

Sengerammen har et spiralnetbund der giver optimal ventilation, og pocketfjedre som giver fremragende støtte og stabilitet. Sengen kan også designes som ønsket med forskellige hovedgærder og fodgærder. Den kan kombineres med forskellige ben og findes i et stort udvalg af forskellige farver.

 

[{"id":"wp_staticize_emoji","priority":10,"function":"wp_staticize_emoji","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/formatting.php","line":5875},{"id":"_oembed_filter_feed_content","priority":10,"function":"_oembed_filter_feed_content","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/embed.php","line":1094},{"id":"0000000068e2c47d00000000012d3158embed_rssfooter","priority":10,"function":["Yoast\\WP\\SEO\\Integrations\\Front_End\\RSS_Footer_Embed","embed_rssfooter"],"accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-content\/plugins\/wordpress-seo\/src\/integrations\/front-end\/rss-footer-embed.php","line":60}]