Hvorfor er Emma Madras nr. 1?

 

 

Emma Madras har vundet bedst i test i 10 europæiske lande inklusiv Danmark, hvor madrassen vandt bedst i test i henhold til Testfakta i maj 2020. Emma madrasen er designet til at passe til alle, så du behøver ikke at prøve mange forskellige senge og madrasser i fremtiden. Dette er konceptet med Emma Madras, de ønsker at forenkle processen omkring hvordan vi køber madrasser og senge. På den måde behøver du ikke at prøve en madras eller seng i en travl butik og derefter investere tusinder af kroner på et produkt, du kun fik 10 minutter til at prøve.

Emma tilbyder 100 nætters prøveperiode, hvilket betyder, at du kan prøve deres produkter derhjemme, og hvis du er utilfreds, kan du sende dem gratis tilbage og få det fulde beløb tilbage. Det faktum, at Emma tilbyder denne testperiode, er en af ​​grundene til, at de indtager førstepladsen. Der er ikke noget andet firma på markedet, der tilbyder lignende vilkår, og i praksis betyder det, at du ikke har noget at tabe ved at købe en Emma Madras, fordi du kun kan returnere den, hvis den ikke passer.

Køb her!

Emma Madras vandt bedst i test hos TestFakta

I maj 2020 blev Emma madrassen kåret til bedst i test hos Testfakta og vandt langt over andre kendte mærker på det danske marked. Denne sejr giver os på Top5 endnu en grund til at placere Emma Madras på førstepladsen. Da testfakta gælder i hele Norden, har Emma nu vundet bedst i test i 10 lande og som nævnt med deres fantastiske forhold, som ingen andre på markedstilbud, kan vi ikke argumentere imod, at det virkelig er den bedste i test.

Testfakta har offentliggjort en artikel om testen, som du kan læse her, men generelt tester de ergonomi, åndbarhed og udholdenhed af materialet. Nedenfor kan du se, hvilke madrasser, Testfakta testede, og hvilken karakter de fik. Denne uafhængige test viser tydeligt, at Emma Madrass er en overlegen vinder og dermed også kommer på førstepladsen hos os på Top5. I testen kan du se, at Emma madrassen var den eneste, der opfyldte kravene til at passe til alle kropstyper, uanset om du er en større eller mindre person. Således er det ikke kun et marketingsprogram at tilbyde en madras, der passer til alle, men testen viste også, at den passer til alle, så du ikke længere skal vælge mellem forskellige styrker i dit næste madraskøb.

testfakta-bestitest-emmamadras

Mere om Emma madrassen

Emma Madras er en 25 cm høj skummadras. Den tilpasser sig enhver kropstype og soveposition og er både punktelastisk og trykaflastende. Materialet er temperaturregulerende og køler bedre end andre memory skummadrasser. Madrassen er klassificeret OEKO-TEX (klasse 1), som er den højeste kvalitetsstandard for tekstiler. Derudover har Emma madras vundet flere priser i Europa som den bedste madras både af forskellige forbrugerorganisationer, men også af de flere testinstitutter.  I maj 2020 blev Emma Original også kåret til bedst i test hos testfakta og er nu Danmarks bedste madras. Dette indikerer både høj kvalitet og tilfredse kunder. Madrassen er fremstillet i Tyskland og leveres hurtigt med levering direkte til kunden.

Er Emma madrassen god til din ryg?

Emma madrassen tilpasser sig din krop og dine bevægelser i løbet af natten. Når du sover på siden, synker madrassen både i hofter og skuldrezonen og sikrer således, at rygsøjlen holdes lige, hvilket naturligvis er godt for ryggens konturer.

Køb her!

Holder Emma det, de lover?

Vi bestilte en Emma Madras for at sikre, at de holder det, de lover. Madrassen blev leveret til døren inden for den nævnte leveringstid, helt gratis. Da vi prøvede den, bemærkede vi, at den tilpassede sig efter personen som lå på madrassen. Vi prøvede både en tungere og en lettere person, og det fungerede godt for begge. Emma Madras lover også, at du ikke skal lægge mærke til, hvis din partner vender og drejer sig i løbet af natten. Selvfølgelig testede vi også dette, se videoen nedenfor for et overraskende resultat!

Vi udførte også en såkaldt “bevægelsetest”, hvor en 18 kg tung kettlebell blev placeret på madrassen for at se, hvor langt den faldt ned i madrassen. Vi kunne se, at madrassen har en blød overflade, og at kettlebell falder ned, men at madrassen samtidig har støtte nedenunder, hvilket giver støtte til ryg, skuldre og nakke. Madrassen viste også gode resultater med hensyn til trykaflastning.

Hvad er Emma Madras lavet af?

Emma Madrassen en skummadras. Dette betyder, at hele madrassen er lavet af skum. Der er flere fordele ved en skummadras som f.eks. at den ofte har positive sundhedseffekter og giver en bedre søvn. Skummadrassen former sig også efter kroppen, så du får en mere behagelig søvn, og din rygsøjle forbliver lige. Endelig kan du vågne op uden smerter i ryggen, hofterne eller nakken.

Emma Madras er ingen undtagelse, deres skummadras er lavet af 3 lag skum, der er designet til at give optimal søvnkvalitet. Basen (det grønne skum) er lavet af et støttende HRX-skum også kaldet koldskum, det midterste lag (det gule skum) er viskoelastisk skum, eller som de fleste mennesker kender det: momory skum. Det øverste lag (det blå skum) er lavet af Airgocell-skum. Vi forklarer deres forskellige fordele længere nede.

Det understøttende HRX-skum, som vi nævnte, giver støtte og sikrer, at din rygrad forbliver i en naturlig position. Det viskoelastiske skum eller memory foam fordeler din kropsvægt og er trykaflastende. Det øverste blå airgocell-skum er temperatur regulerende, så du undgår at svede om natten. Bemærk, at vi fandt alle disse oplysninger på deres hjemmeside.

Hvilke sengesystemer passer til Emma Madrassen?

Faktisk passer Emma madrassen til ethvert sengesystem. Det optimale er i en sengramme med en justerbar lamelbund. Emma madrassen er 25 cm høj, afhængigt af den prisklasse kan man også fint lave en palleseng og derved skabe sin egen sengeramme. Emma madrassen fungere også rigtig godt på en justerbar elevationsseng. Hvis du vil, kan du også have madrassen direkte på gulvet.

Hvad koster madrassen, hvilke størrelser er der, og hvor kan jeg købe den?

Emma madrassen fås i de fleste størrelser. Normalt er madrasserne 200 cm i længden, og i bredden tilbyder de alt fra 80 cm til 200 cm. Nedenfor ser du størrelserne, der er standard i Danmark, og hvad de koster.

90×200 cm koster 4499 Kr og du finder det her. 
120×200 cm koster 5599 Kr og du finder det her. 
140×200 cm koster 6599 kr og du finder det her. 
160×200 cm koster 7799 kr og du finder det her.
180×200 cm koster 8799 kr og du finder det her.

Disse priser sammenlignet med de andre Top5 maddrasser er en virkelig en skarp pris. Emma Madrass kan kun købes online og ikke i butikker. Derved kan prisen og kavliteten taget i betragtning virkelig konkurrencedygtige priser. Da du kan prøve Emma madrassen hjemme i 100 dage, føles det helt okay ikke at teste, før du køber Emma madrassen.

Køb her!

Hvordan leveres Emma madrassen?

Dette er virkelig en af ​​grundene til, at Emma-madrassen står højt på vores liste. Den blev leveret hurtigt (kun 4 dage) og kom i en fleksibel håndterbar kasse, hvor madrassen var vakuumpakket. Dette gjorde det super super let at flytte rundt, indtil den skal pakkes ud. Nedenfor kan du se et billede af, hvordan madrassen blev leveret, helt til døren.

Hvordan pakkes Emma-madras ud?

Som nævnt er madrassen vakuumpakket, når den leveres, hvilket er nemt, når det kommer til at pakke den ud. Nedenfor finder du en video fra, Emma madrassen bliver pakket ud. Den tager meget hurtigt form.

Resume – Hvorfor skal købe en Emma madras

Vi hos Top5 kan virkelig anbefale Emma Madras. Alle de oplysninger, vi har indsamlet, og al den service, de tilbyder, betyder at Emma madras, selvfølgelig er den øverste på listen. Derfor kan vi anbefale dig at købe en Emma madras, for helt ærligt, hvis det ikke passer dig, kan du bare sende den tilbage med pengene-tilbage-garanti.

Køb en Emma Madrass her!

9,6 Bedste madras

Bedste madras