Emma Seng

  • Madrassen er bedst ifølge Testfakta
  • 100 nætters prøvesøvn
  • Fri fragt og retur
Emma Seng

Emma Seng

Soveværelset; et sted til hvile og harmoni. At købe en seng kan derimod føles både stressende og overvældende – markedet er en jungle (!) og der er tusindvis af senge at vælge imellem. Hvis du sover dårligt om natten, kan du føle dig træt og mangler energi i løbet af dagen. Men hvis du sover godt, lover vi, at du i stedet vil føle dig fuld af energi hele dagen. Vi tilbringer omkring 26 år af vores liv i sengen – tag dig tid til at lede efter en seng der vil være din nye drømmeseng! Vi håber, vi kan hjælpe dig.

 

Emma sengen er en premium seng med madrassen Emma Original, der har vundet bedst i test af Testfakta. Du får luksuriøs komfort og ergonomisk støtte med en Emma madras. Med et stilfuldt og holdbart sengestel er Emma sengen den perfekte seng til en perfekt nats søvn.

Køb her!

Lige nu: 5% ekstra rabat på dit køb
Kode: Seng5

Hvor god er Emma sengen?

 

Emma sengen har et tidløst og moderne design, der passer til alle stilarter og soveværelser. Sengen har også et ekstra stærk Emma sengestel med en robust metalkonstruktion, der kommer med to års garanti. Emma sengen er vores Testfakta vindende Emma Original madras perfekte partner. Med de fleksible og holdbare lameller og det innovative design af kassesystemet, giver denne seng dig en perfekt støtte og trykaflastning, mens den trækker vejret og holder dig kølig hele natten.

 

 

Unboxing af Emma sengen

På Emmas hjemmeside har de en rigtig god video om, hvordan man sætter sengen sammen, den ser meget glat ud. Nedenfor ser du videoen og deres beskrivelse. Vi på Bed Anmeldelser kan kun være enige.

Emma sengen er så fleksibel og let, at du nemt kan samle den selv! At samle Emma sengen bør ikke tage længere tid end en god lur. Hvis du ser dig selv som en ekspert, bør det ikke tage dig mere end 30-45 minutter. Men hvis det er første gang, du monterer møbler, kan det tage mellem 45-60 minutter. Men bare rolig, denne manual og video vil sikre, at du har alt hvad du behøver for at samle din nye seng.

Hvor god er Emma’s madras?

En seng skal hjælpe dig med at slappe af samt yde støtte til din ryg, skuldre og hofter. Den skal ikke være for blød eller for fast. At finde den rigtige seng kan således føles ret vanskeligt. Men, nu har vi fundet den rigtige madras! Emma Madras har vundet bedst i test i 10 europæiske lande (inklusiv Danmark). Madrassen blev således bedst i test i maj 2020 ifølge Testfakta. Betyder det, at Emmas madras er god? Ja, det kan vi love!

Det kan tage dage – endda uger, før kroppen tilpasser sig en ny seng. Fordelen ved Emma er, at du kan få madrassen hjem og teste den i 100 dage. Hvis den ikke virker for dig, kan du returnere den. Vi har testet Emma Original, en overkommelig madras, som vi absolut kan anbefale! Læs vores anmeldelse af Emma Madras nedenfor!

Emma Madras – Anmeldelse!

Det vi elskede ved Emma Original, var den høje komfort og dens memory skum, som aflaster kroppen om natten. Madrassen transporterer også varme væk, hvilket giver dig en behagelig og kølig søvn. Dens bekvemmelighed afhænger af mange faktorer; såsom betrækket, den kølige kerne i madrassen og den trykaflastende memory skum. Da madrassen består af tre forskellige typer skum, kan du føle dig sikker på, at kroppen får maksimal støtte, som fordeler din vægt over madrassen og holder ryggen i den rigtige position. En madras, der ikke gør dette, kan gøre dig stiv, og du kan få unødvendige rygproblemer. Et andet positivt aspekt ved Emma er, at betrækket er aftageligt og vaskbart, hvilket er en god fordel. Vi giver Emma den samlede karakter på 9,8!

Det er ikke muligt at købe madrassen i en butik. Men at Emma derimod kan leveres på bare 5-15 dage er noget ud over det sædvanlige og forbedrer oplevelsen. Mange virksomheder har flere ugers levering, og når du først har fundet den rigtige seng, vil du selvfølgelig have den hurtigt! Madrassen sendes også med kendte leverandører.

Her ser du madrassens kerne og materiale!

emma mattress core

emma madrass material

 

 

 

 

 

 

 

Hvilken seng skal jeg vælge?

Hvilken seng skal jeg vælge – Emma, ​​Tempur eller IKEA? Vi anbefaler bestemt Emma over Tempur og IKEA. Fordelen ved Emma er, at du får utrolig høj komfort for pengene, hvilket ikke rigtig er muligt at sige om de andre senge. Hvis du køber en seng hos IKEA, får du den standard, du betaler for. Hos Tempur skal du betale meget mere for komfort. Vi synes, Emma er en unik blanding – hvad synes du?

Køb her!

Lige nu: 5% ekstra rabat
Kode: SENG5

[{"id":"wp_staticize_emoji","priority":10,"function":"wp_staticize_emoji","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/formatting.php","line":5874},{"id":"_oembed_filter_feed_content","priority":10,"function":"_oembed_filter_feed_content","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/embed.php","line":1094},{"id":"0000000049a658ab00000000279160f6embed_rssfooter","priority":10,"function":["Yoast\\WP\\SEO\\Integrations\\Front_End\\RSS_Footer_Embed","embed_rssfooter"],"accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-content\/plugins\/wordpress-seo\/src\/integrations\/front-end\/rss-footer-embed.php","line":60}]