Ikea Seng
  • Bredt sortiment
  • Lang tid med åbent køb
  • Gode priser

IKEA senge

Der er sandsynligvis ingen i Danmark, der har undgået det faktum, at IKEA har et stort og godt sortiment. Selvfølgelig gælder dette også når det kommer til soveværelset! Naturligvis har IKEA forskellige typer senge, og vi vil se nærmere på den komplette løsning, som vi alle elsker!

ikea säng

Har IKEA gode senge?

Det tager et stykke tid for kroppen at vænne sig til en ny seng. IKEA har mange forskellige kontinentale senge, noget som vi i Sammenlign Senge ser som et stort plus. Det bør derfor betyde, at der er noget for enhver smag. IKEA har ligesom Emma en stor fordel ved, at du kan få din nye madras hjem og prøve at sove i den. Hvis du føler, at sengen ikke føltes helt rigtig, kan du nemt skifte! Men til spørgsmålet så; Er IKEA’s senge gode? Vi har selvfølgelig testet og gennemgået en af ​​deres bestsellere.

 

Hvor gode er IKEA’s senge og madrasser?

 

I sortimentet finder vi både bløde og faste senge. Vi testede KONGSFJORD, som er en af ​​IKEA’s lidt mere luksuriøse kontinentale senge. Madrassen er medium fast, hvilket skal give god støtte til ryggen. Sengen er polstret med fløjl, noget vi synes er en hyggelig og stilfuld detalje. Skulle der derimod komme snavs på stoffet, skal du vaske med det tekstilrens. Det aftagelige betræk kan vaskes! Madrassen består af et lag memory skum, der hjælper kroppen med at finde en god og afslappende position. Hvis du leder efter en madras, der trækker vejret mere, anbefaler vi Emma eller Tempur i stedet! Vi giver kontinental sengen en samlet vurdering på 7,1!

 

[{"id":"wp_staticize_emoji","priority":10,"function":"wp_staticize_emoji","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/formatting.php","line":5839},{"id":"_oembed_filter_feed_content","priority":10,"function":"_oembed_filter_feed_content","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/embed.php","line":1094},{"id":"000000002dc57f1b0000000049b7a47fembed_rssfooter","priority":10,"function":["Yoast\\WP\\SEO\\Integrations\\Front_End\\RSS_Footer_Embed","embed_rssfooter"],"accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-content\/plugins\/wordpress-seo\/src\/integrations\/front-end\/rss-footer-embed.php","line":60}]