Jysk madras

Jysk er et dansk selskab, der har været på markedet siden 1979 og åbnede sin første butik i Århus. Nu næsten 40 år senere er virksomheden aktiv i over 50 lande. Jysks eget mærke Wellpur er et mærke, der tilbyder senge og madrasser. Kvalitet og funktion beskrives som madrassens vigtigste egenskaber. I Wellpur kollektionen er der skummadrasser, springmadrasser og andet tilbehør.

Madras 90x200 GOLD F110 WELLPUR

 

 

 

 

 

 

Konstruktion

I denne test er Wellpur skummadrassen af Gold F110-modellen blevet testet. Det er en madras med 24 cm tykkelse, som er opdelt i 3 komfortzoner. Komfortzoner skal yde støtte, hvor kroppen har mest brug for det. Madrassen har en trykaflastende memory-skum, 17 cm koldskum og 2 cm AIR gel memory-skum – en unik kombination af kølende gel og memory skum. Wellpur giver din krop en trinvis støtte til hofter og skuldre for at opretholde en lige ryg.

Komfort

Med 3 komfortzoner giver madrassen en god komfortfølelse og tilføjer, at madrassen er trykaflastende, som giver dig mulighed for at tilpasse sig madrassen. At ligge på memory skum er behagelig, men vi savner den optimale følelse af at synke i hofter og skuldre for at opretholde en lige ryg. Madrassen har bestemt en god kombination med gel og memory skum. Madrassen er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100.

Kundeservice

Jysk tilbyder flere leveringsmuligheder, du kan gå til butikken og afhente din ordre gratis eller få hjemmelevering. Imidlertid er hjemmelevering betinget af et gebyr på 39 kr. og at få madrassen tager mellem 4-10 dage. Leveringstiden er god, når du er garanteret at få den inden for to uger. Jysk har flere garantier ved køb af madrassen. Madrassens garanti er 25 år, hvilket er meget godt, men i betragtning af madrasser normalt udskiftes hvert tiende år er det ikke rigtig nødvendigt, men selvfølgelig dejligt. Jysk har også en 100 dages prøve, hvilket betyder, at hvis du ikke er 100% tilfreds med madrassen, så kan man ombytte til en anden madras model fra Jysk. For at være sikker på, at du vælger den helt rigtige madras.

Bedømmelse

Jysk Wellpur Gold F110 er en god madras med god komfort, og det faktum, at det er en god pris i for en god kvalitet sammenlignede med de andre top 5 madrasser. Vi fandt ud madrassen er lidt for hård, og memory skum er ikke tilstrækkelig for hofter og skuldre sektionen. Ikke desto mindre er madrassen behagelig og giver en god komfortfølelse.

Til Top5 hjemmesiden

8,5 Meget god

Meget god