Jysk Seng
  • Flere forhandlere
  • God kvalitet for pengene
  • Velkendt mærke

Senge fra Jysk

Er det tid til at investere i en ny seng? Jysk tilbyder mange gode kontinentale senge. Sortimentet er stort, og en fordel ved Jysk er selvfølgelig, at kæden er tilgængelig i mange byer! Det giver dig mulighed for at teste din nye seng og madras i butikken, før du beslutter dig! At købe en seng i Jysk kan være en investering for både krop og tegnebog.

jysk säng

Hvor god er Jysk sengen?

Det er ekstremt individuelt, hvilken madras der passer til dig. Du bør derfor lade sengekøbet tage sin tid. Hvis du sover i en dårlig seng, kan du blive stiv eller få rygproblemer. Så hvordan ved du, at du har valgt den rigtige madras? Nogle indledende tip er at teste dig selv, vælge en madras med god støtte og sørge for at du har masser af plads til at bevæge dig rundt i sengen!

 

Kontinentalsenge fra Jysk 

Kontinentalsengen er en komplet løsning, som vi alle elsker! Gennem tre lag; en elastisk bund, en elastisk eller skummadras og endelig en topmadras – får du en behagelig seng. Med et hovedgærde bliver rummet både stilfuldt og harmonisk.

Vi hos Sammenlign Senge har testet Continental 160 × 200 PLUS, som er en del af det overkommelige Dreamzone sortiment. Sengen var af god kvalitet med en god trykaflastende evne. Madrassen, der er lavet af latex, gav en kølig følelse. Vi giver den samlede vurdering 8,4!

 

Hvor gode er Jysk’s madrasser?

At finde en behagelig madras er et must for en god nats søvn. Hvis du vågner med rygsmerter, kan det være et tegn på at madrassen giver dig ikke nok støtte. Når madrassen gør sit job, gavner det både dit helbred og dit generelle velbefindende, fordi du får den hvile, du har brug for! At vågne udhvilet er alles ønske, ikke?

 

Jysk madrasserie – Dreamzone

En favorit er Dreamzone, Jysk’s egen madrasserie. Denne serie findes i tre kategorier; BASIC, PLUS og GOLD – hvor kvalitet, komfort og prisstigning for hver kategori. Hvis du vil have en virkelig holdbar topmadras, kan du overveje PLUS eller GOLD, som også tilbyder en prøveperiode og garanti!

Vi har testet Jysk Sengemadras 160 × 200 GOLD T110 WELLPUR. En klar fordel er kombinationen af ​​trykaflastende memory skum og AIR gelhukommelseskum, der former sig efter kroppen. Madrassen har et blødt og slidstærkt betræk, men du kan ikke vaske madrassen. Den kan kun købes i en butik, hvilket både kan være en fordel og en ulempe. Vi giver madrassen en vurdering på 7 for dens høje komfort.

[{"id":"wp_staticize_emoji","priority":10,"function":"wp_staticize_emoji","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/formatting.php","line":5839},{"id":"_oembed_filter_feed_content","priority":10,"function":"_oembed_filter_feed_content","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/embed.php","line":1094},{"id":"000000002e080287000000005679b601embed_rssfooter","priority":10,"function":["Yoast\\WP\\SEO\\Integrations\\Front_End\\RSS_Footer_Embed","embed_rssfooter"],"accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-content\/plugins\/wordpress-seo\/src\/integrations\/front-end\/rss-footer-embed.php","line":60}]