Tempur madras

Tempur har eksisteret siden 1991 og sælger madrasser i det højere prissegment. Du kan købe Tempur madrasserne online eller købe dem hos en forhandler i Danmark. Madrassen er en de bedste madrasser fra Tempur og findes i mange forskellige versioner: fra blød til ekstra fast, med fjedre eller med memory foram, med Sensation eller Hybrid. Prisniveauet på Tempur madrasser er langt over gennemsnittet, men Tempur madrassen garanti for kvalitet og leveres gratis.

 

Kontruktion

Tempur har i alt fire madrasser i Elite serien i forskellige versioner Cloud, Sensation, Original,og Hybrid. Sammenligning af madrasserne er ikke gjort sådan, fordi madrasserne også variere i hårdhed. Dette inkluderer Tempur madrassen Original. Dette er en absolut topmodel fra Tempur. Med en tykkelse på 25 cm og giver fremragende komfort og støtte. Madrassen nedsynkning give en god komfort for alle dele af kroppen. Auping madrassen er lag for lag bygget af memory-foam, hvilket giver den god støtte. Madrassen har en CoolTouch teknologi som hjælper til, at betrækket føles køligt ved berøring og absorberer overskydende varme, hvilket giver en temperaturregulerende effekt. Betrækket kan nemt  tages af og vaskes. Ud over madrasser har Tempur også puder, sengebunde og andet tilbehør.

Komfort

Tempur madrasserne har et anerkendt navn, som består af fremragende kvalitet. Elite serien er de bedste madrasser fra Tempur. Madrasserne i denne kollektion indeholder det materialer for deres banebrydende teknologi fra NASA, som reducerer trykpunkter og absorberer din partners bevægelser for en mere rolig søvn.

Kundeservice

Tempur madrassen har man en 14 dage fuld fortrydelsesret, hvis madrassen returneres uåbnet og ubrugt. Derfor anbefales at man prøve madrassen i en fysiks butik, før man evt. køber madrassen online. Tempur tilbyder en 15 års garanti på sine madrasser. Du kan købe Tempur  madrasserne på hos mange sengeforhandlere og på deres online webshop.

Bedømmelse

Tempur er et mærke med kvalitet, og du betaler for det. En støttende, medium fast følelse i deres madraskollektion, der tilpasser sig nøjagtigt din kropsform for at omfavne og støtte dig. Prisen er en ulempe: at købe en Tempur madras betyder at betale betragteligt mere end for tilsvarende kvalitetsmadrasser. Tempur Elite madrassen fås i mange forskellige versioner, fra blød til ekstra fast.

Til Top5 hjemmesiden

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

🏆 Bedste madrasser Top5 | Find den bedste madras! 🥇
Average rating:  
 0 reviews
8,7 Kvalitets madras

Kvalitets madras