Tempur Seng

  • Velkendt mærke
  • Mange farver
  • 10 års garanti

Tempur sengen

Tempur er et mærke, der er blevet kendt gennem deres trykaflastning, hvilket gør deres madrasser meget behagelige at sove på. Madrasserne former og tilpasser sig kropsformen, du vil dybest set kunne føle dig vægtløs! Vi hos Sammenlign Senge har naturligvis testet Tempurs senge og madrasser, læs vores anmeldelse nedenfor.

Hvor god er Tempur sengen?

Det kendte mærke Tempur tilbyder en rigtig god søvnoplevelse. Deres sengesortiment er ikke så stort, og prisen på deres senge og madrasser stiger lidt sammenlignet med konkurrenterne. Vi har set på den billigste variant, TEMPUR® PROMISE CONTINENTAL, som får en meget høj rating fra brugerne. Sengen er blød, aflastende og yder støtte til ryggen. Designet er også moderne og stilfuldt, hvilket klarer sig godt i et soveværelse, er du ikke enig? Vi giver den samlede vurdering 8,5!

Hvor gode er Tempur madrasserne?

 

Vi ser alle anderledes ud – hvilket er vigtigt at huske, før vi kø

 

ber enseng! Nogle leder efter en hårdere madras, hvilket giver en fastere følelse. Andre ønsker at være i stand til let at bevæge sig i sengen og have følelsen af at ​​”sove på skyer”. Vi har testet TEMPUR® CLOUD SUPREME COOLTOUCH ™. Serien er opdelt i tre forskellige kategorier; Original, Sensation og Cloud – hvor madrassens blødhed øges for hver kategori. Madrassen, vi testede, var medium fast, men vi oplevede, at den sank meget ned. For optimal støtte til ryggen havde vi anbefalet en fastere madras. Rygsøjlen skal være lige, når vi ligger, så det er godt, hvis du har mulighed for at teste din nattesøvn i madrassen, før du beslutter dig. I dette tilfælde tilbyder Tempur ikke åbent køb. Sørg for at prøve madrassen hos en af ​​deres forhandlere før! At kunne teste hvor du sover i din nye seng er en fordel, hvilket Emma og IKEA tilbyder!

Du kan ikke klage over den soveoplevelse, du får gennem en Tempur-madras. Vi elsker, at madrassen hjælper med at absorbere varme fra kroppen. En kølig følelse om natten gør virkelig noget godt for din søvn! Du vil helt sikkert vågne op og føle dig udhvilet. Vi giver madrassen en vurdering på 8,5!

 

Fordele med Madrassen

  • CoolTouch-teknologi
  • 10 års garanti og gratis levering
  • Betrækket er aftageligt og kan vaskes

Ulemper med Madrassen

  • Synker lidt for dybt ned i madrassen
  • Dyr madras
  • Ingen “prøveperiode” til at teste madrassen i
[{"id":"wp_staticize_emoji","priority":10,"function":"wp_staticize_emoji","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/formatting.php","line":5874},{"id":"_oembed_filter_feed_content","priority":10,"function":"_oembed_filter_feed_content","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/embed.php","line":1094},{"id":"000000006d2d75fa0000000002c255d7embed_rssfooter","priority":10,"function":["Yoast\\WP\\SEO\\Integrations\\Front_End\\RSS_Footer_Embed","embed_rssfooter"],"accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-content\/plugins\/wordpress-seo\/src\/integrations\/front-end\/rss-footer-embed.php","line":60}]